Jämför bilar

Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är här.

Med uppdaterad design.

Nu är nya Kia Sorento Plug-In Hybrid här. En rymlig och laddbar bil med en uppdaterad design som bekvämt tar dig dit du vill. Den perfekta familje-SUV:en med 7 sittplatser, 4-hjulsdrift och en räckvidd på 55 km på el. Upptäck bilen hos oss på Björkmans Bil!

Allt och alla får plats.

Utrymme och komfort har varit centrala i utvecklingen för nya Kia Sorento Plug-In Hybrid. Du kan välja mellan 7 sittplatser eller att fälla sätesraderna för att maximera bagageutrymmet till en imponerande lastkapacitet på 1988 liter.

Läs mer om Kia Sorento Plug-In Hybrid ⮞


Fyrhjulsdrift – AWD.

Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid är fyrhjulsdriven och har imponerande köregenskaper. Med fyrhjulsdriften ökar greppet och stabiliteten på sliriga vägbanor och när du använder din bil för att dra exempelvis båtar, skotrar eller hästtransporter.

Se våra bilar i lager här ⮞


Kia Originaltillbehör

Bevara originalkänslan med Kia Originaltillbehör. Oavsett om du behöver en högkvalitativ dragkrok, lasthållare eller takbox erbjuder vi tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för din Kia Sorento Plug-In Hybrid.

Kontakta oss ⮞


Kia x Björn Dixgård

Kia är mycket stolta över att samarbeta med Björn Dixgård från Mando Diao och att han kör nya Kia Sorento Plug-In Hybrid.

Redan när Kia Sorento Plug-In Hybrid lanserades år 2020 var Björn med och låten ”Vi lever nu.” låg med i reklamen. Till lanseringen av nya Kia Sorento Plug-In Hybrid har Björn nu gjort en ny version av ”Vi lever nu”, specialskriven för Kia.

Läs mer om Kia Sorento Plug-In Hybrid ⮞


Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? Eller vill du lägga en beställning redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

    Välj närmaste anläggning

    Meddelande

    Välkommen in till oss på Björkmans Bil

    Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

    7 sköna år med Kia

    Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

    Läs mer om 7-års nybilsgaranti

    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar

    Tack för ditt meddelande!

    Det har skickats.