Jämför bilar

Nya Kia EV3 – Förbeställ redan idag

Upptäck nya Kia EV3 – en banbrytande eldriven SUV i kompakt format. Inspirerad av den prisbelönta Kia EV9 erbjuder Kia EV3 innovativ teknik och design som sätter en ny standard inom det kompakta el-SUV-segmentet. Kia EV3 kommer i två versioner: Standard Range och Long Range, där Long Range har en imponerande räckvidd upp till 605 km på el. Passa på att beställa idag och bli bland de första att köra Kia EV3 i höst!

Kampanj! 6 månaders fri Kia Bilförsäkring

Vi har nu ett exklusivt lanseringserbjudande för dig som är intresserad av nya Kia EV3. Om du beställer din Kia EV3 innan årsskiftet får du sex månaders kostnadsfri Kia Bilförsäkring med på köpet. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bilar och vid beställning via Kia Privatleasing eller Kia Billån, så kom ihåg: det är först till kvarn!


Nya Kia EV3

Standard Range

Billån från:

2 816 kr/mån

Se villkor för Billån
Erbjudandet gäller bilar som ordertecknas senast 31 december, med reservation för slutförsäljning. Kia Billån - prisexempel: EV3 Standard Range: 7,7% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 274265kr, Restvärde 235895kr, effektiv ränta 8,43% (okt 2024), sammanlagt belopp att återbetala 336600kr, serviceavtal ingår med 105kr/mån.. Uppläggningsavgift 1295kr & adminavgift 59Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Kia EV3 energiförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP 14,9 kWh/100km och CO2-utsläpp 0g/km. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Privatleasing från:

5 595 kr/mån

Rek. ca pris från: 419 900 kr

Se villkor för Privatleasing
Erbjudandet gäller bilar som ordertecknas senast 31 december, med reservation för slutförsäljning. *Kia Privatleasing: 36 mån. Max körsträcka 1000 mil/år. **Kia Privatleasing 12-36 månader: 12-36 mån beroende på när kunden väljer att avsluta avtalet, förutsätter 30 dagars uppsägningstid. Max körsträcka 83 mil/mån vid val av maximal årlig körsträcka 1000 mil/år. För Privatleasing & Privatleasing 12-36 månader gäller att onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Kia EV3 energiförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP 14,9 kWh/100km och CO2-utsläpp 0g/km. Med reservation för eventuella felskrivningar.
Läs mer om nya Kia EV3

Lanseringshelg den 16-17 november

Den 16-17 november lanseras den nya Kia EV3. Välkommen in till oss på Björkmans Bil och upptäck denna spännande nyhet. Vi ser fram emot att träffa dig!

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? Eller vill du lägga en beställning redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

    Välj närmaste anläggning

    Meddelande

    En design som inspirerar

    Kia EV3 är utformad enligt Kias nya designfilosofi ”Opposites United” och släktskapet med storebror Kia EV9 syns tydligt i designen. Den robusta exteriören matchas av en rymlig interiör, perfekt för både passagerare och bagage. Med plats för fem personer och en mängd praktiska funktioner, inklusive en fällbar förarstol och ett skjutbart bord i mittkonsolen, erbjuder EV3 bekvämlighet och funktionalitet.

    Läs mer om nya Kia EV3

    Räckvidd upp till 605 km på el

    Med sin aerodynamiska design och energieffektiva drivsystem sätter Kia EV3 en ny standard för hållbar mobilitet. Kia EV3 är utrustad med en toppmodern framhjulsdriven drivlina och använder Kias fjärde generationens batteriteknik.

    Kia EV3 kommer i två versioner, Standard Range och Long Range. Standard Range har en räckvidd upp till 436km och Long Range har en imponerande räckvidd upp till 605 km enligt WLTP. När det är dags för att ladda batteriet kan bilen snabbladdas, från 10 till 80 procent ned till 31 minuter.

    Läs mer om nya Kia EV3

    Klassledande utrymmen

    Den robusta exteriören matchas av en interiör som är imponerande rymlig för sin klass, med plats för fem personer. Bilens relativt korta front och långa hjulbas maximerar utrymmet för både passagerare och bagage. Med en frunk på 25 liter och ett bagageutrymme på 460 liter erbjuder bilen klassledande förvaringsmöjligheter, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både vardag och äventyr. Kia EV3 mäter 4 300 mm i längd, 1 850 mm i bredd, 1 560 mm i höjd och har en hjulbas på 2 680 mm.

    Läs mer om nya Kia EV3

    100% laddbart.

    När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart.

    Källa: Vroom, jan-sep 2022

    7 sköna år med Kia

    Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

    Läs mer om 7-års nybilsgaranti

    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar

    Tack för ditt meddelande!

    Det har skickats.